Kosaras Renátát üldözi a szerencse - Amagazin.hu


redbull_450_01

Kosaras Renáta festőművész (29) igazán nem panaszkodhat mostanság. Egymás után jelennek meg vele interjúk, a sajtónak köszönhetően egyre inkább csak úgy ismerik, hogy a "Sztárok festője", hiszen képei többnyire a művészvilág és a gazdasági élet "sztárjainak" falát díszíti.

Április végén készül önálló performance estjére, ahol a több mint 60 perces produkcióra zeneszerző, koreográfus, tíz táncos és egy teljes technikusi csapat közreműködésével együtt készül a majdnem 15 milliós egy estés projektre. Nem titok, hogy az anyagi hátteret a mecénások, szponzorok, együttműködő partnerek biztosítják.

És hogy utána se unatkozzon, egy újabb, igazi kihívás előtt áll: sisakot fog festeni Besenyei Péter világbajnok műrepülőnk részére egy jótékonysági rendezvény keretében.

A Wings For Life egy olyan gerinckutatással foglalkozó alapítvány, ami a kerekesszék nélküli életet tűzte ki céljául. Nem adott eseteket támogat, hanem a megelőzés fontosságára hívja fel a figyelmet (a gerincbénulások nagy része ugyanis otthoni- és járműbalesetekből adódik),
Konkrét klinikai beavatkozási stratégiákat dolgoz ki, áttörőnek számító tudományos kísérleteket támogat és nemzetközi koordinációt segít elő.

Ezt az alapítványt hivatott segíteni a Sisakfestő Verseny.

A Red Bull Ait Race 10 állomása közül a 7. Budapest. Augusztus 19-20-án kerül megrendezésre az Air Race, ahol Besenyei Péter a győztes sisakban fog repülni.
Legalább is augusztus 20-án.

Ismerve Renáta mostani sikerszériáját, senkit nem lepne meg, ha legközelebbi művét Besenyei Péter fején csodálhatná meg a nagyérdemű


Cikk: http://amagazin.hu/cikk.php?id=2021

Szöveg: Sütő Éva