NEKEM8 Akció - Térkultura.hu


NEKEM 8 AKCIO a facebook.com-on

Kosaras Renáta festőművész (és PR géniusz :)) a facebookon hirdet akciót: az oldalra feltöltött képekből eleve nagyon olcsón szemezgethetünk, de az adott hét legtöbb lájkját bezsebelő festmény a rákövetkező héten 8x8, azaz 64%-os áron vihető el a NEKEM8 akció keretében.

cikk forrása: www.terkultura.com

"Nekem8
Zárd az Évtizedet JÓ és kezd az Új Évtizedet a LEGJOBB befektetéssel!
Kortárs festmény Műteremből a Művésztől! Ettől a héttől kezdve 8 héten keresztül páncélszekrényt ürítek az elmúlt 10 év “rejtőzködő” és ÚJ alkotásai megvásárolhatóak MŰTERMI ÁRON! És ami az akció – minden héten lesz egy festmény, ami csak azon a héten 8x8 azaz 64 % -os áron vihető el!
Hogy kerül kiválasztásra, melyik festmény lesz az? Ezt TI döntitek el!
A NEKEM8 albumban található festmények vesznek részt folyamatosan a 8 hetes akcióban, ami folyamatosan bővül! Az a festmény, amelyik vasárnap este 22 óráig a legtöbb LIKE-ot kapja az adott héten a következő héten hétfőtől vasárnapig 8x8 azaz 64 % -os áron vásárolható meg! HA EZ MÉG NEM LENNE ELÉG! Mindenki, aki ez alatt a 8 hét alatt vásárol festményt, kap egy 30.000 Ft értékű KUPONT* a következő festmény vásárláshoz! TOVÁBBI INFORMÁCIÓK és időpont egyeztetés festmények megtekintéséhez: info@kosarasrenata.com

 *a kupon minimum 60.000 Ft vásárlásnál használható fel 2011. április 23-ig:)"

www.facebook.com/kosarasrenata.festo