Bejegyzések / Előadások

Parti András – Kerékpárral munkába biztonságosan – előadás

A kerékpár biztonságos használatáról előadás és oktatás a négyszeres olimpikon és 23-szoros magyar bajnok hegyikerékpárostól, Parti Andrástól.

Az elmúlt másfél évben egyre többen pattantak a kerékpár nyergébe és választották az autós közlekedés alternatíváját, a kerékpározást. Sajnos nagyon sok olyan kerékpárost látni, akik még a legalapvetőbb biztonsági felszereléseket sem viselik.

Parti András, – Magyarország egyik legtapasztaltabb kerékpárosa, több százezer kilométerrel a háta mögött az utakon – közel egy órás előadásában megmutatja, hogyan készítsék fel a kollégák a bringájukat, melyek azok a dolgok, amelyek mindenképp legyenek náluk, vagy rajtuk, ha útnak indulnak. Biztonsági és mindennapi biciklis tippeket, érdekességeket is kapnak a kollégák és a kresz kerékpárosokra fókuszáló szabályaira is felhívja a figyelmet.

Kerékpárral munkába Parti András
Parti András hegyikerékpáros Budapest utcáin

A kerékpárral való munkába járásnak számtalan előnye van. Ha felelős munkáltató vagy ezt szem előtt tartod és támogatod kollégáidat, hogy reggelente kerékpárral érkezzenek a munkahelyükre.

Miért éri meg kerékpárral járni munkába, munkavállalónak és munkáltatónak egyaránt?

Észrevétlenül hat a testünkre
Már reggel sportosan indíthatjuk a napunk, így könnyen beilleszthető a mindennapokba a mozgás. Miközben a kalóriákat is égetjük, javítjuk a testtartásunk, átmozgatjuk a testünk. Az egész évben kerékpárral ingázó munkavállalók harmadával kevesebb betegnapot vesznek ki az autóval közlekedőkhöz képest.

Hatékonyan hat az agyunkra
A legújabb kutatások szerint a kerékpározás élesíti az elmét, tisztítja és javítja a koncentráló képességünket. Új perspektívákat adhat, észreveszünk olyan helyeket, amelyek mellett addig elmentünk, növeli kreativitásunk.

Környezettudatos
Nem szennyezi a környezetet és gyorsan célba lehet érni vele. A közlekedési dugókat és a környezeti terhelést csökkentjük.

Költségmegtakarítás
A céges infrastruktúrában a kerékpárok kevesebb helyet igényelnek. A kerékpártárolók telepítési és karbantartási költségei jóval alacsonyabbak, mint a gépjárműveké.

Parti András hegyikerékpáros a kerékpár biztonságos használatáról tart előadást

A kerékpár a közösséghez tartozás érzését erősíti!

Parti András kerékpárjával

Az előadások on-line, vagy személyes technikai bemutatóval és prezentációval valósul meg.
Amennyiben érdeklődik az előadással kapcsolatban, kérem keressen meg!

Akik minket választottak:

Szentkirályi Magyarország
MVM Next Energiakereskedelmi Zrt.
Messer - Gases for Life