Bejegyzések / Előadások

Rakonczay Gábor exluzív előadások


Exluzív előadások I Célmegvalósítás I Krízishelyzet kezelés I Fókuszáltság

RAKONCZAY GÁBOR 15 évnyi expedíciós kalandjaira épül a 3 különböző előadásának témája, amit eddig 1000 rendezvényen, több mint 200 ezer ember hallgatott meg.

Az előadások fő üzenete: “A legmerészebb álmok is megvalósíthatóvá válnak, ha érdemben és minőségben teszünk értük…, mert mindannyiunk feladata átkelni önmagunk óceánján.”

ÉLMÉNYBESZÁMOLÓ előadás
15 év expedíciós kalandjairól

6 óceán átkelés, grönlandi és antarktiszi expedíció, több száz kilométeres ultrafutások. Motiváció. Kaland. Célok elérése. Egyéni és csapat expedíciók.
/40-60 perc előadás +20-30 perc kérdés/válasz rész, az előadás jelenleg online is elérhető/

Csapatra/közönségre OPTIMALIZÁLT előadás
Előre egyeztetett szempontok szerint

Expedíciós élményekből átültette célorientált hozzáállás fejlesztés. Célmegvalósítás. Krízishelyzet kezelés. Fókuszáltság. Kitartás. Rezisztencia. Változás management. Csapat munka, egyéni cél elérés. Nyomás alatti cselekvés. 100%-os hozzáállás.
/20-50 perc előadás + 10-30 perces kérdés/válasz rész, az előadás jelenleg online is elérhető/

EXTRÉM kudarcok kezelése 2021-ben
Amikor a földre kerülés esélyes, viszont a talpra állás csak rajtunk múlik

Krízis, elszigeteltség, változás és alkalmazkodás. Éles helyzetekben tesztelt technikák, kapaszkodók és motiváció Rakonczay Gábor extrém sportolótól a jelen kritikus időszakra.

“Az expedíciózásban egy dolog biztos, naponta találkozunk olyan feladatokkal, mint azelőtt soha. Ezért gyorsan kell alkalmazkodni a változó környezethez és az adott helyzetből kell a legtöbbet kihozni. Mindezt úgy, hogy egy a távoli cél felé haladunk, amikor csak önmagunkra, a csapatunkra és a kitartásunkra számíthatunk.”
/40 perces online vagy kis létszámú előadás + kérdés/válasz rész/

Rakonczay Gábor extrém sportoló, kétszeres Guinness világrekorder és hatszoros óceánátkelő hajós, az amerikai Év Kalandja Díj és a Magyar Formatervezési Díj tulajdonosa. Rendszeresen teljesít több száz kilométeres ultrafutásokat. 29 nap alatt átkelt Grönlandon és egy 44 napos expedícióval elérte a Déli-sarkot. 3 könyv szerzője és eddig 5 országban, több mint 200 ezer ember hallotta célmegvalósítással kapcsolatos előadásait.

Az előadások on-line, vagy személyes bemutatóval és prezentációval valósulnak meg.
Amennyiben érdeklődik az előadással kapcsolatban, kérem keressen meg!